Diensten

Wat kan ik voor u betekenen? In onderstaand overzicht treft u een overzicht van mijn diensten. Daarnaast hou ik me graag bezig met “out of the box” concepten. Heeft u een productie die buiten de standaard valt, neem dan gerust contact even op. Ik denk graag met u mee!

Bedrijfsproducties

Of het nu gaat om een introductie van uw organisatie of het presenteren van een nieuw product, een bedrijfsproductie is een efficiënte en veelzijdige manier om een boodschap op een professionele wijze over te brengen. Plaats de productie online, zet het in tijdens presentaties of gebruik het in een mailing.

Radio/Jingles

Nederland is altijd al gek geweest op radio. Zelfs televisie, film en internet hebben radio de kop niet kunnen indrukken. Van Nationale zenders naar regionaal, lokaal en internetstations, iedere zender heeft zijn eigen identiteit. Ik kan u helpen met het inspreken van jingles, shouts, uuropeners etc. Door de samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners is het ook mogelijk om een volledig jingelpakket te krijgen met een totale productie op het hoogste niveau. Zoekt u een vaste stationvoice? Alles is bespreekbaar.

Familiefilms

Bijna iedereen heeft oude filmpjes met mooie, ontroerende en onvervangbare herinneringen. Er is reeds veel overgezet van oude videosystemen naar DVD en andere formats. Ook hebben veel mensen uren gemonteerd om de mooiste momenten in prachtige compilaties achter elkaar te zetten. Een voice-over maakt uw productie helemaal af. Uw eigen herinneringen, voorzien van een professionele stem. Het kan tegenwoordig allemaal en geloof me, het is erg leuk om er gezamenlijk aan te werken.

Particuliere Internetproducties

Het internet biedt iedereen de ruimte om producties te maken en aan een groot publiek openbaar te maken. Van gekke, lollige filmpjes of compilaties tot serieuze (studie-)projecten. Of u nou jarenlange omroepervaring achter u heeft staan of net bent begonnen. Een voice-over kan een fantastische aanvulling zijn op uw productie. Neem contact op, dan nemen we de opties samen door.

Commercials

Commercials zijn een onmisbaar onderdeel in de wereld van de marketing. Er wordt veel tijd en geld besteed aan het ontwikkelen van het beste concept. Het vinden van de juiste “feel” en het overbrengen van het imago en de boodschap zijn essentieel. Ik kan u helpen met een warm, vertrouwenwekkend en onderscheidend stemgeluid. Moeten er een aantal concepten voorgelegd worden aan de opdrachtgever, geen enkel probleem. Dit kan tegen een verlaagd tarief. Zoekt u een ondersteunende partner of juist een goed regisseerbare stem, het kan allemaal.

Televisieproducties

Televisie is een krachtig medium en de juiste voice-over is een onmisbaar deel van de productie. Het draait allemaal om het vinden van de juiste stem die uw visie en toon kan overbrengen op de kijker. Ik werk met het productie team of de regisseur samen om een hoge kwaliteit voice-over neer te zetten in een zo kort mogelijk tijdsbestek.